Tepelné izolace a hydroizolace PUR pěnou
Izolační řešení PUR prémiovými systémy

Do firem PUR – IZOLACE s.r.o. a PUR – IZOLACE TRADING s.r.o. vstoupil strategický investor, BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s.

BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s.,

Důležité sdělení: do firem PUR – IZOLACE s.r.o. a PUR – IZOLACE TRADING s.r.o. vstoupil strategický investor, BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s., tradiční český výrobce i prodejce barev a laků.

Strategickým záměrem je nejen zachování vysoké kvality služeb, ale i těsná spolupráce na vývoji nových povrchových nátěrů, ale také zlepšení parametrů a životnosti izolačních systémů v portfoliu.

Očekává se i těsnější spolupráce v oblasti prodeje a marketingu. K minulým a budoucím zákazníkům nedochází k žádným změnám v jakékoli oblasti obchodních vztahů.

Zároveň se stal novým ředitelem společnosti Ing. Ondrej Oravec, který má bohaté zkušenosti s řízením a vedením zahraničních i českých nebo slovenských společností.

Obě společnosti také postupně mění sídlo – NÁDRAŽNÍ 660/27, 412 01 LITOMĚŘICE, kde se nachází vlastní výrobně – skladový areál.

Zakladatelé společnosti, pan Petr Korčák, bude pokračovat na spolupráci ve funkci technického ředitele a poradce ředitele společnosti. Pan Milan Dusík se bude věnovat přípravě na odchod do zaslouženého důchodu, ale také podpoře v oblasti marketingu.

Nejnovější příspěvky

Štítky